3M

egy látensértelmiségi alibigitáros forradalmár megmondásai

Megjelent a The Fly új kislemeze, a ’Buta Romantika’

2015. június 23. 14:53 - fehersolyom

Tegnap mutatta be legújabb anyagát egy reményteljes, nagybetűs Rock ’N’ Roll formáció, a The Fly. A srácok három dalos EP-je a szegedi Our Sound Recording Studio-ban került rögzítésre 2015 májusában. A ’Buta Romantika’ és a ’Mégis Maradtál’ egy velejéig tökös, nyers nóta lett, és a ’Viszlát Hello!’ című dal került még fel az EP-re, mely egy lassabb, érzelmesebb kezdés után szintén egy kemény vonalat képvisel. A zenekar által képviselt ősrock érzéshez a Sebők Tamás: gitár, vokál , Túri Ádám: gitár , Tankó ’Tacsi’ Zoltán: dobok alkotta hangszeres szekción túl  nagyon sokat tesz hozzá Szabó "Roki" Dávid (basszus/vokal) borízű hangja. 

 

Aki élőben is szeretne egy ízig vérig rockandroll esemény részese lenni, annak van egy jó hírünk: a  csapat először a szarvasi Granárium Zebra Klubban mutatja be élőben az anyagot a hódmezővásárhelyi T-34 társaságában. 

Erről bővebben ITT. 

Ha bárki azt hiszi, hogy a rockandroll halott, akkor nyugodtan kezdjen el a The Fly-al röpködni, rögtön meg fog változni a véleménye.

Long Live R'N'R. 

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: rock garage thefly

A bejegyzés trackback címe:

https://3mmm.blog.hu/api/trackback/id/tr197567422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása