3M

egy látensértelmiségi alibigitáros forradalmár megmondásai

Élőben debütál a Neonhal!

2016. május 02. 10:52 - fehersolyom

A Neonhal nevű egyszemélyes "szobazenekar" nem ismeretlen a 3MMM blog olvasóinak, indult mivel a főhős,  Nagy Tamás Imre énekes gitáros korábbi munkái (Kis Vörös Kakas, Tomi Szomorú, Amundsen) meghatározóak voltak számomra, ezért igyekeztem mindig hírt adni felőle.

neonhal_foto.jpg

Tomi a dalait az egykori Gonzo tag, Csatlós Pál produceri és szerzői segédletével rögzítette. Ennek eredménye két album, a Galaxis útikalauz poposoknak (2013) és a Kivezet (2015), melyek a neonhal.bandcamp.com oldalon meghallgathatók, letölthetők. Tavaly ősszel aztán összeállt az élő formáció, melynek Tamáson kívül tagjai még: Fábry András György basszusgitáros, Györki Szilvia dobos és Keveházi Tamás gitáros. A csapat május 6-án este nyolckor mutatkozik be a közönségnek a debreceni Kosár Klubban. Vendégek: Tom Úr és Csapata, Kónya Levente József, Szabó Ágnes.

Az esemény linkje ITT.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://3mmm.blog.hu/api/trackback/id/tr98679412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása