3M

egy látensértelmiségi alibigitáros forradalmár megmondásai

Astral Dog bemutatkozó + Campus koncert

2016. április 07. 09:31 - fehersolyom

Üdvözöl az ASTRAL DOG Balmazújvárosról!
Tagok:
Pocsai "Butch" Zsolt – basszusgitár
Szabados "Kiki" Krisztián - gitár
Pocsai "Pocsa" János – ütős hangszerek
Suba János – gitár/vokál
Makai Imre – vokál


Első koncertjüket a KeletUnderground tehetségkutatón játszották, ahol a közönséget és a zsűrit is meggyőzve végeztek első helyezettként. A tehetségkutató következményeképpen bemutatkozhattak a 10. Budapest Music Expo-n is, ahol a bírálóbizottság az erős pop mezőnyben is 6. helyezéssel díjazta a produkciót.

ad.jpg

A kisebb koncertek között elkészítették első és egyben bemutatkozó felvételük a hajdúszoboszlói Rock Spa stúdióban. Az anyag megjelenésekor a Hands of Doom blog a következőket írta: „…intenzív, döngölős, de mégis dallamos riff terápiája. Mindezekhez remekül csapódik hozzá az ének mélyről préselt, rekesztett néha már death metálosan hörgő témája.” A zenekar koncepciózusan írja dalait – a blog ajánlója alapján – „ízig-vérig tökös és harapós stoner/sludge/groove riffek” köré, kerülve a lerágott csontok alkalmazását.
Egyik koncertjükről a debrecenplus.hu a következőket írta: „A metálelemekkel vegyített pszichedelikus stoner (vagy amit akartok) rockot játszó banda, most is hozta a formáját, pihegésig megmozgatta az addigra táncos lábúvá avanzsálódott közönséget. Feszültség, szikrák és nagybetűs dög…” Élő előadásaik baráti zenekarok társaságában szerveződnek, de sikeres koncerteket tudhatnak maguk mögött olyan kultikus magyar zenei formációkkal is, mint a SexAction vagy az Angertea.

A csapat az idei Campus Fesztivál utolsó napján, június 23.-án 17.30 tól a dehír.hu színpadán játszik élőben

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://3mmm.blog.hu/api/trackback/id/tr958575556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása