3M

egy látensértelmiségi alibigitáros forradalmár megmondásai

Ozona Mama Kanadában? Volt ilyen!

2016. május 15. 19:19 - fehersolyom

egy magyar rockbanda a tengerentúlon

Az Ozone Mama megállíthatatlan: épp hazaérkeztek a tengerentúlról, és máris Nagyváradon (Románia) adtak koncertet tegnap. És a gitárosuk Gábor Andris még arra is szakított időt közben, hogy egy villáminterjú keretében meséljen egy kicsit a torontói kanyarról. 

redroomom.jpg

- Nem gyakori hogy egy magyar zenekar a tengerentúlon turnézzon. Nektek ez hogy jött össze? 
 
-Jelentkeztünk a Canadian Music Week showcase fesztiválra (zenei vásár, mint az Eurosonic, vagy SXSW) és kiválasztottak minket.
 
- Merre jàrtatok pontosan? 
 
-Torontóban volt két bulink és utána saját szervezésben egy USA buli Niagara Falls-ban (NY).
 
- Hol, kikkel jàtszottatok?
 
Torontoban a Cadillac Lounge és Cherry Colas nevű helyeken, New York állam Niagara Falls városában pedig az Evening Star nevű helyen a kitűnő Mojo Stone nevű zenekarral. A srácok még nincsenek 20 évesek de nagyon komoly lendület és elszántság van meg bennük már most. Torontóban pedig más kiválasztott zenekarok társaságában léptünk fel, volt ott az indie bandáktól elkezdve a country-rock-ig minden. 
 
- Hogyan fogadott az ottani közönség benneteket?
 
Összességében azt kell mondanom, hogy jól, szerintem sokan azt sem tudták, hol van Magyarország, szóval így még érdekes is lehetett nekik a mi zenekarunk. Az energia lejött a színpadról mindenütt, nyilván volt, akinek ez nagyon tetszett, de olyan is, aki esetleg nem értette annyira, egy biztos, mi kint sem az az egy helyben álló zenekar látszatát keltettük :)
omairport.jpg
 
- Összegzés?
 
Nagyon örültünk, hogy kimentünk erre a pár bulira. Toronto lenyűgözött, de ha lehetek őszinte, Amerika még mindig közelebb áll hozzám, a Niagara Falls-i bulira sok amerikai barátunk eljött, akik már eddig Ozone Mama rajongók voltak, nagyon jó volt velük végre élőben találkozni. Családiasabb volt a légkör, de a kanadai bulik is jól sikerültek, egyetlen tanulság, hogy legközelebb mégiscsak viszünk hangszert a bérlés helyett.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://3mmm.blog.hu/api/trackback/id/tr918719170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása