3M

egy látensértelmiségi alibigitáros forradalmár megmondásai

Magyar AOR banda 2015-ben?

2015. december 18. 20:21 - fehersolyom

Két dolog biztos a zenei ízlésemben: egyrészt a hiteles dolgokat bírom, másrészt utálom a glam rockot.

A közelmúltban alakult Stardust épp ezt a stílust képviseli, viszont az egész produkció iszonyatosan profi, és hiteles, így zenei ízlés ide, vagy oda, e mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Már csak azért sem, mert 2015-ben AOR/Glam zenét játszani Magyarországon az legalább olyan elvetemült dolog, mint amikor egy mezőkovácsházi roma gyerek kitalálta, hogy metál zenekart alapít. Senki nem hitt benne, de ma már mindenki tudja az érában, hogy mi az az Ektomorf, és hogy ezt a roma srácot Farkas Zotyának hívják.

Szóval ki tudja, még lehet valami komolyabb dolog is kisül a Stardust nevű "kísérletből". (a csapat megalakulásáról és terveiről, a Shock! készített hosszú és kimerítő inetrjút, amit érdemes elolvasni ott, én most csak belinkelem ide a csapat első nótáját, és döntse el a kedves olvasó, hogy mélyebbre ás-e avagy sem...

Szólj hozzá!
Címkék: glam stardust AOR

A bejegyzés trackback címe:

https://3mmm.blog.hu/api/trackback/id/tr768178594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása