3M

egy látensértelmiségi alibigitáros forradalmár megmondásai

Megjelent a Kabinláz Ébredés EP-je

2015. július 14. 10:52 - fehersolyom

Kabinláz zenekar saját magát a modern rock kategóriába sorolja, és bár sok külömbség nincs a két stílus között, azért én mégis a poszt-grunge kategóriába sorolnám őket. 

Persze a zenei kategórizálás már rég nem trendi dolog, így inkább a püspökladányi négyesfogat Ébredés (meghallgatni ITT lehet) címre keresztelt anyagának szubjektív értékelése következik: aki a '90es évek nemzetközi és hazai underground zenéjében benne volt és kedveli a grunge műfajára jellemző koszos gitárhangzást, melankólikus hangulatot, a darálós riffeket és az énektémák erős vokális háttértámogatását annak nagyon be fog jönni az anyag (én személy szerint első hallgatásra 15 évet fiatalodtam).

kabin.jpg

A srácok a Frogshow, a Phaidon, a Bedlam, vagy épp a Honeymaze által megkezdett úton haladnak, ha Amerikában élnének akkor épp beleférnének a most futó zenekarok közé, de így itthon sajnos csak egy nagyon szűk réteget fog érdekelni az, amit csinálnak.

 

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: grunge EP kabinlaz

A bejegyzés trackback címe:

https://3mmm.blog.hu/api/trackback/id/tr307627098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása